lauantai 30. elokuuta 2014

LIFESTYLE SLOTTI // Elokuun kohokohdat

Moikka!

Mitäpä on teeyrittäjän elokuu pitänyt sisällään? NO AINAKIN LAUNCHI LÄHESTYY!

Ensi kesän jääteen valmistaminen sai valoisia uutisia, kun Metropolia -ammattikorkeakoululla kiinnostuttiin teettämään toimeksiantona jääteen tuotannonsuunnittelu. Toivotaan, että saadaan homma vietyä kunnolla maaliin ja saataisiin ensi kesänä nauttia täysin luonnollisia, rehellisiä ja puhtaita teepohjaisia virvoitusjuomia!

Nettisivutkin kehittyvät pikkuhiljaa toivottuun muotoonsa. Olemme puuhastelleet graafisen ilmeen muuttamisen kanssa sekä ihan sisällön ja toiminnallisuuksien parantelussa.

Tuotepakkaukset tulevat maanantaina, jolloin olemme valmiita tarjoamaan teille huippulaatuisia tuotteitamme! VIHDOIN. Sitten avataan verkkokauppa siinä muodossaan missä se nyt on, jotta halukkaat pääsisivät jo fiilistelemään ja maistelemaan. Me kuitenkin jatkameme nettisivujen parantelua ja sisällön lisäämistä, jotta teillä olisi tarjolla kaikki teehen liittyvä tarpeellinen tietämys.

JEJEJEEJEJEJEE!
___

Ja niin. Me päätettiin, että tarjotaan ilmaiset kuljetukset ja 15% hinnasta pois kaikista 100g pakkauksista! How's that sound?





-Miikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti