torstai 7. elokuuta 2014

HOW TO // Viinaan haudutettu tee

Moikka!

Nyt ollaan taas vähän kello kympin jälkeisessä aihepiirissä ja kerron teille kuinka valmistetaan väkeviin alkoholijuomiin haudutettua teetä.

Olen itse löytänyt kaksi toimivaa reseptiä: Giniin haudutettu Jasmine King Silver Needle ja rommiin haudutettu Lychee Black Tea. Blogia varten tein näistä jälkimmäistä.



Viinaan haudutettu tee

Tarvittavat ainesosat: 

5 dl viinaksia
2-3 rl teetä

Step by Step:

1. Kaada viina erilliseen (suljettavaan) astiaa.
2. Lisää tee viinan joukkoon ja sekoita aluksi. Anna hautua noin 1-2 tuntia.
3. Siivilöi irtotee nesteen seasta ja kaada valmis viina takaisin pulloonsa.


Tuote säilyy vaikka ikuisesti, kunhan pullo on suljettu kunnolla.

Ei todellakaan ole hankalaa, joten rohkeasti vain tekemään. Kokeile vaikka rommikolaa tai gin tonicia pienellä twistillä!

____

Ensi viikolla tehdään erittäin hauskaa vesimelooni jääteetä, joten tulkaa ihmeessä palvelimille silloinkin!

-Miikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti