lauantai 2. elokuuta 2014

LIFESTYLE SLOTTI // Heinäkuun kohokohdat

Moi!

Tänään kurkistetaan hieman Teabib:n kulisseihin, sillä aion kertoa heinäkuun merkittävimmät tapahtumat teeyrittäjänä. Julkaisua kohti mennään kovaa vauhtia, mutta vielä on tehtävääkin. Viime kuussa verkkokaupan kehittäminen jätettiin taka-alalle ja keskityttiin vähemmän teknisiin asioihin. Tässä poimintoja niistä:

Heinäkuun kohokohdat

Tuotekortit suunniteltiin ja painettiin

Viime viikon postauksessa annoinkin pienen sneak peekin meidän tuotekorttien leiskasta, jotka silloin oli lähetetty painoon. Nyt ne ovat painettu ja saapuneet meille! Tuli kyllä ihan mielettömän hyvät kortit. Kiitos meidän Art Directorille!


Siinä on tuoreeltaan toimistolle saapunesta lähetyksestä kuva. Ollaan sen verran tyytyväisiä noihin meidän kuvituksiin, että päätettiin painattaa niistä paitoja!




Nämä ovat ihan ensimmäisiä luonnostelmia, eivätkä välttämättä edusta lopullisia designeja, mutta pääsettepä vähän jyvälle.

Jääteen valmistuksen alkutahdit

Olemme suunnitelleet jääteen valmistamista ja siihen liittyen olemme luoneet muutamat reseptit, hankkineet superupeet patenttikorkkipullot, vuokranneet tuotantotilat ja käyty aktiivista kirjeenvaihtoa Eviran sekä terveysviranomaisten kanssa asianmukaisesta laadunvalvonnan suunnittelusta ja toteutuksesta. 

Jääteehen liittyen varasimme myös luonnonmukaista lähihunajaa MesiJussi nimiseltä pientuottajalta. Tämän vuotinen hunaja alkaa varmaan pikku hiljaa olla valmista!

Uudet toimitilat

Heinäkuun puolessa välissä muutimme uusiin toimitilohin, jossa nyt on yhdistettynä toimisto, kuvausstudio, varasto, pakkaamo ja lähettämö.

Blogi ja sosiaalinen media 


Heinäkuussa aloitettiin tuottamaan sisältöä blogiin ja sosialiiseen mediaan. Aktiivisimmin käytössä on Facebook, mutta myös Instagramia ja Pinterestiä on täytetty. Twiittailukin aloitetaan sitten, kun Teabib julkistetaan. Käykää siis tsiikaamassa:

Fabo
Insta
Pinterest
_____

Tässä muutamia poimintoja teeyrittäjän heinäkuusta. Näiden lisäksi työpäivät kuluu ihan perus hustlauksen ja grindaamisen merkeissä. En malta odottaa, että päästäis jo julkistamaan TEABIB!

Ensi viikolla LIFESTYLE SLOTISSA esitellään meidän tiimi. Tule silloinkin palvelimille!

-Miikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti