torstai 12. maaliskuuta 2015

HOW TO // Matchainen suklaamousse

Moi!

Jonkin verran ruokablogeissa kiertänyt avokadopohjainen suklaamousse saa nyt uuden ystävän matchasta. Täytyy kyllä myöntää, että tämä ohje on kaikessa yksinkertaisuudessaan ja synnittömyydessään aivan erinomainen.

Matchainen suklaamousse



Henkilökohtaisesti en voinut uskoa tätä todeksi ennen kokeilua. Kyllä se vaan niin on, että hyvistä ainesosista tuli jälleen kerran erinomainen kokonaisuus!

Tarvittavat ainekset:

(2 annosta)

1-2 avokadoa
1 banaani
2-3 rl kaakaojauhetta
1 tl matchaa

Hunajaa ja vaniljaa maustamiseen halutessaan.





Step by step:

1. Kuori ja pilko avokado sekä banaani.

2. Laita avokado, banaani, kaakaojauhe, matcha ja mahdolliset mausteet blenderiin (tai muuhun astiaan, jos työstät ne sauvasekoittimella).

3. Sekoita tasaiseksi mousseksi ja tarjoile.

NOTE: Jos avokado ja banaani olivat huoneenlämmössä ennen valmistusta, kannattaa pitää moussea hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Itse käytin tosiaan yhden ruokalusikallisen hunajaa ja ihan pienen määrän siemeniä vaniljatangosta maustamiseen. Kannattaa vähän tunnustella mikä sinulle sopii!



 ____

Kevyttä, terveellistä ja todella hyvää. Matchan ja suklaan pyhä liitto tuli taas todistetuksi tämän seurakunnan läsnäollessa. Todellakin jatkoon.


 
Ensi torstaina taas lisää teetwistejä!

-Miikka

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti